17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Info-world.gr: ό,τι ψάχνεις σε συσκευές, εξοπλισμό γραφείου και αναλώσιμα

    Το ηλεκτρονικό (και φυσικό) κατάστημα Info-world.gr είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα καταστήματα με λύσεις τεχνολογίας, αλλά και με μία μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες που αφορούν τους υπολογιστές, τα κινητά, και τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες σε software και hardware.

    Προτάσεις πασχαλινών αγορών

    Acer Iconia 7″ Tablet Android 4.1

    iconia-b1-a71-tablet

    Το Acer Iconia B1-A71 είναι ένα από τα πρώτα tablets με λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean της Google. Η νεότερη έκδοση του Android για tablets επιτρέπει ελευθερία κινήσεων για να το φέρετε στα μέτρα σας και πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές μέσω του Android Google Play. Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή, χωρίς απώλειες στις επιδόσεις και κολλήματα

    Με την υποστήριξη Wi-Fi δικτύων μπορείτε να μπείτε στο Internet ασύρματα, ενώ επιτρέπει gaming με υψηλής ποιότητας γραφικά

    Τo Acer Iconia B1-A71, είναι ένα Android tablet με οθόνη 7 ιντσών WSVGA capacitive με ανάλυση 1024×600 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Media Tek 1.2GHz, μνήμη RAM DDR3 512MB, κάμερα VGA και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του περιλαμβάνει 8GB μνήμη με μια υποδοχή επέκτασης micro SD προσθέτοντας έως και 32GB επιπλέον χώρο όταν απαιτείται. Μαζί με Wireless 802.11 b / g / n και Bluetooth 4.0. Στο μπροστινό μέρος έχει μία 0,3-megapixel κάμερα.

    www.info-world.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles