16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    InfoCom Awards 2018: O Πέτρος Γ. Οικονομίδης τιμήθηκε με το βραβείο «CEO της χρονιάς»

    cl8 peter oikonomides

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 24 Οκτώβριου στο πλαίσιο των εργασιών του 10ου  Συνέδριου Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media – InfoCom Cyprus, η απονομή των InfoCom Awards Cy 2018 τα οποία επιβραβεύουν κάθε χρόνο, άτομα φορείς και επιχειρήσεις που συμβάλουν με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, αλλά και τις προσωπικές τους επιδόσεις στην ανάπτυξη των ΤΠΕ στην Κύπρο.

    Το βραβείο «CEO της χρονιάς» απονεμήθηκε στο Πρόεδρο και CEO της CL8.com, κ. Πέτρο Γ. Οικονομίδη, για την καταλυτική συμβολή του στη θετική πορεία της CL8 – που αποτελεί το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο και ουδέτερο (carrier neutral) Tier III Data Center στη Κύπρο που παρέχει στην τοπική και διεθνή αγορά πρωτοποριακές υπηρεσίες Κέντρου Δεδομένων και Cloud, όπως ασφαλές περιβάλλον Cloud, υπηρεσίες συστέγασης δεδομένων (Colocation) και Servers αποκλειστικής χρήσης.

    Το βραβείο στο κ. Πέτρο Γ. Οικονομίδη, απένειμε ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών κος Γιώργος Κωμοδρόμος.

    Όπως ανέφερε ο κ. Οικονομίδης «η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών τόσο του ίδιου όσο και όλων των ανθρώπων της CL8.com, για την δημιουργία μιας σύγχρονης, ανταγωνιστικής εταιρείας που ξεχωρίζει στον τομέα της τεχνολογίας και συμβάλλει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του τομέα στην Κύπρο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles