16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Infocom Awards Cy 2019: Με το «Βραβείο Εξωστρέφειας» τιμήθηκε η CL8

    Δυναμικό «παρών» έδωσε η CL8 στο 11ο Συνέδριο InfoCom που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στη Λευκωσία με τίτλο «Monetizing the digital era», οπου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις Cloud και Data Center υπηρεσίες της.

    inf19-0405

    Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το οποιο προσελκύσε εκατοντάδες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων υψηλόβαθμα στελέχη και επαγγελματίες του τομέα της πληροφορικής, από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου, από την Κύπρο και την Ελλάδα, ο Εμπορικός Διευθυντής της CL8, Θεοδόσης Θεοδοσίου σε ομιλία του  με θέμα «Transformation Architectures», παρουσίασε λύσεις και προτάσεις που μπορεί να προσφέρει η CL8 στις επιχειρήσεις με σκοπό να μετασχηματιστούν ψηφιακά.

    Επιπρόσθετα, στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Leaders’ Summit: The path to the future» όπου συζητήθηκαν οι προκλήσεις και το μέλλον για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συμμετείχε ο Πρόεδρος και CEO της CL8, Πέτρος Γ. Οικονομίδης.

    Τέλος, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, έγινε και φέτος η απονομή των Infocom Awards Cy 2019, όπου βραβεύτηκαν άτομα, φορείς και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στη διάρκεια του περασμένου χρόνου στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας στην Κύπρο.

    inf19-0746

    Η CL8 τιμήθηκε με το «Βραβείο Εξωστρέφειας» για τις σημαντικές επιδόσεις στον τομέα της εξωστρέφειας, καθώς, ενισχύει συνεχώς τον εξαγωγικό της προσανατολισμό στις υπηρεσίες Cloud και Data Center που προσφέρει, και αναβαθμίζει την ανταγωνιστικότητά της με επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό εγκαταστάσεις αλλά και με σημαντική αύξηση της δύναμης της. Ο κ. Οικονομίδης αφιερώνοντας το βραβείο στην ομάδα της CL8, είπε ότι αυτό είναι η επιβράβευση των προσπαθειών τους τα τελευταία πέντε χρόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles