21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στην ομάδα της InfoScreen – Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, το χρυσό μετάλλιο του Μαραθώνιου Λεμεσού

    infoscreen limassol marathon 2

    Μια ομάδα μαραθωνοδρόμων, αποτελούμενη από 20 υπάλληλους της κυπριακής εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού InfoScreen και 12 μέλη της ομάδας κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ήταν οι νικητές, οι οποίοι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον εταιρικό μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων, που έγινε χθες Κυριακή 29 Μαρτίου στη Λεμεσό.

    Ο φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού, που θεωρείται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 10000 ατόμων, ενώ η διαδρομή του αγώνα είχε οριστεί κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της InfoScreen, Τόνυ Έλληνας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση μας γι’ αυτό το επίτευγμα της ομάδας μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στο Μαραθώνιο φέτος και φυσικά στους διοργανωτές και τους χορηγούς για την πολύ καλή δουλειά. Να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα της InfoScreen και ασφαλώς τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για την εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για την ενέργεια, το πάθος και την αφοσίωση που έδειξαν γι’ αυτή τη δραστηριότητα. Πέρα από τη νίκη όμως, που μας κάνει φυσικά πολύ περήφανους, η εισφορά μας γίνεται και ως μια ένδειξη αναγνώρισης του μεγάλου έργου που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού στον αθλητικό κόσμο της Κύπρου. Προσβλέπουμε σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας και σε άλλες μελλοντικές αθλητικές δραστηριότητες.»

    infoscreen limassol marathon 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles