23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Inside Out 2: Τα προβλήματα της εφηβείας “πρωταγωνιστούν” στο νέο trailer

    Η Pixar εξερευνά τις λεπτομερείς συναισθηματικές εμπειρίες της εφηβείας στο Inside Out 2, το οποίο εισάγει ένα ολόκληρο νέο σύνολο συναισθημάτων στο μυαλό της Riley (Kensington Tallman).

    Η ταινία μας επανασυνδέει με τα συναισθήματα από την πρώτη ταινία: Η Joy (με φωνή την Amy Poehler), η Sadness (με φωνή την Phyllis Smith), ο Anger (με φωνή τον Lewis Black), ο Fear (με φωνή τον Tony Hale) και η Disgust (με φωνή την Liza Lapira) είναι ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουν να βοηθούν την Riley να μεγαλώνει. Αλλά περιμένετε, τι είναι αυτό που αναδύεται στον ορίζοντα; Αλλαγές στο σώμα, εφηβικές ορμόνες, υπαρξιακές κρίσεις για τις πιο μικρές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις… Ωχ, είναι η εφηβεία!

    Δείτε το trailer του Inside Out 2

    Καθώς η Riley εισέρχεται σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής της, θα βιώσει πολλά περισσότερα συναισθήματα. Εισέρχονται ο Άγχος (με φωνή την Maya Hawke), η Φθόνος (με φωνή την Ayo Edebiri), η Ένταση (με φωνή την Adèle Exarchopoulos) και η Ντροπή (με φωνή τον Paul Walter Hauser). Αυτά τα τέσσερα νέα συναισθήματα με τα αρχικά συναισθήματα της Riley συγκρούονται ακόμα και όταν τα βάζουν σε ένα βάζο.

    “Είμαστε συναισθήματα που καταπιέζονται!” φωνάζει ο Fear στο νέο trailer της ταινίας. Θα καταφέρουν οι πέντε βασικοί μας να ξεφύγουν; Και θα μπορέσουν ποτέ να ενωθούν με τα νέα, πιο πολύπλοκα συναισθήματα της Riley;

    Στους κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles