24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Insomniac: Χωρίς co-op το Marvel’s Spider-Man 2

    Τέλος στις φήμες που ήθελαν το επερχόμενο Marvel’s Spider-Man 2 να είναι co-op game έβαλε η Insomniac, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μια “single-player επική περιπέτεια”.  Αρκετά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα άρχισαν να αναφέρουν πιθανή υποστήριξη συνεργασίας στο Spider-Man 2, αφού οι θαυμαστές ανακάλυψαν σχόλια που έκανε ο voice actor του Miles Morales, Nadji Jeter, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όταν ρωτήθηκε αν το Spider-Man 2 θα περιλαμβάνει co-op κατά τη διάρκεια ενός Q&A SacAnime Summer 2022, ο Jeter απάντησε: «Δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί ή όχι, αλλά έτσι νομίζω».

    Οι εικασίες για co-op ακολουθούν το Spider-Man 2 από τότε που η Insomniac ανακοίνωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα παίξουν και οι δύο εξέχοντα ρόλο στο sequel, αλλά το στούντιο έχει πλέον καταρρίψει τις φήμες μια για πάντα. Όταν ένας θαυμαστής με σχετικό Twitter ρωτήσει αν το co-op ήταν στα χαρτιά, η απάντηση ήταν: «Όχι! Είναι μια επική περιπέτεια για έναν παίκτη!».

    Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για το Spider-Man 2, πέρα από το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει τον Tony Todd ως Venom και αυτή τη στιγμή στοχεύει σε κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2023. Ο Todd – σχεδόν σίγουρα χωρίς επίσημη έγκριση – περιόρισε την ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τον Σεπτέμβριο νωρίτερα φέτος, αλλά η Insomniac συνέχισε να παραμένει σιωπηλή για τα πάντα.

    Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν. Η Sony έχει ένα PlayStation Showcase διάρκειας μίας ώρας που προβάλλεται την Τετάρτη, 24 Μαΐου και αυτή φαίνεται να είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκαλυφθεί τελικά το Spider-Man 2 πριν από την κυκλοφορία του αυτό το φθινόπωρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκινήστε να… σβήνετε! Τριψήφιο το installation size του Mortal Kombat 1!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles