15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    InstaCRT: κάνει τις φωτογραφίες σας πιο ρετρό και από το Instagram!

    Αντικειμενικά, το Instagram δεν είναι τόσο φοβερό και τρομερό όσο θέλει να φαίνεται. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα εφφέ που προσφέρει στις φωτογραφίες σας με ένα σωρό από freeware προγράμματα στον υπολογιστή. Το InstaCRT όμως κάνει κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο, αλλά δυστυχώς όχι πολύ πρακτικό, καθώς είναι απίστευτα χρονοβόρο.

    Η εφαρμογή διατίθεται μόνο για iOS και κοστίζει 1.60 ευρώ, που για να λέμε την αλήθεια δεν είμαστε σίγουροι ότι τα αξίζει. Η διαδικασία λειτουργεί ως εξής. Τραβάτε μία φωτογραφία ή επιλέγετε κάποια από τη συλλογή σας, και αυτή αποστέλλεται αυτόματα στους servers του InstaCRT. Η εικόνα προβάλλεται σε μία οθόνη CRT 1 ίντσας, η οποία έχει αποσυνδεθεί από μία παλιά βιντεοκάμερα VHS.

    Ακριβώς απέναντι βρίσκεται μία κάμερα DSLR που τραβάει μία φωτογραφία της οθόνης η οποία δείχνει της δική σας φωτογραφία. Είστε ακόμα μαζί μας μέχρι εδώ; Το αποτέλεσμα, ασπρόμαυρο και interlaced, αποστέλλεται μετά στο κινητό σας, ώστε να την αποθηκεύσετε ή να τη μοιράσετε μέσω InstaCRT, Instagram, Twitter ή email.

    Το πρόβλημα με αυτή τη διαδικασία είναι ότι αφού όλο και περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ο χρόνος αναμονής αυξάνεται σε υπερβολικό βαθμό. Στείλαμε μία εικόνα ώστε να δοκιμάσουμε την υπηρεσία, όμως ενώ η εκτίμηση της εφαρμογής ήταν 13 λεπτά, έχουν περάσει 3 ώρες και ακόμα περιμένουμε. Τελικά μάλλον κάτι ξέρει το Instagram που ακολουθεί την πεπατημένη.

    Πηγή : Engadget

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles