14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Instagram απέκτησε νέες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών!

    Η ομάδα του Instagram δεν αναπαύεται στην επιτυχία της εφαρμογής της, καθώς γνωρίζει πως με τον τρόπο αυτό οι χρήστες είναι εύκολο να βαρεθούν. Έχοντας ήδη πληθώρα φίλτρων και διαφόρων άλλων επιλογών για επεξεργασία φωτογραφιών, το Instagram παρουσίασε 10 νέες λειτουργίες για τις Android και iOS εφαρμογές.

    instagram new features

    Μέσω του νέου update της εφαρμογής, οι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη δύναμη, ή αλλιώς την ένταση, ενός εκ των διαθέσιμων φίλτρων των φωτογραφιών, πατώντας με το δάχτυλο τους πάνω στο εικονίδιο του φίλτρου και ρυθμίζοντας στη συνέχεια τη μπάρα που θα εμφανιστεί. Στον ίδιο χώρο υπάρχει και η επιλογή για πλαίσιο στην εικόνα.

    Επίσης, ένα νέο εικονίδιο γαλλικού κλειδιού εμφανίζει επιλογές όπως είναι οι Adjust (περικοπή και ίσιωμα), Brightness (φωτεινότητα), Contrast (αντίθεση), WarmthSaturation (κορεσμός), Highlights (φωτεινότητα στα φωτεινά σημεία), Shadows (σκιές), Vignette και Sharpen (ευκρίνεια).

     

    Τέλος, πιέζοντας παρατεταμένα την προεπισκόπηση μιας εικόνας την ώρα της επεξεργασίας της, ο χρήστης μπορεί να δει πώς ήταν η εικόνα πριν τις διάφορες αλλαγές, δηλαδή στη μορφή κατά τη λήψη της.

    Υ.Γ. Η εικόνα προέρχεται από το Mashable.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles