14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές είναι πρωταθλητές στο… Instagram!

    Το φετινό Μουντιάλ ήταν κακό για την ομάδα της Βραζιλίας, κι αυτό γιατί αν και οι διοργανωτές έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, μετά από δύο βαριές ήττες κατέκτησαν τελικά την τέταρτη θέση. Οι προσδοκίες των παικτών (και των προπονητών) της ομάδας ήταν να ανακηρυχθεί η ομάδα πρωταθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να ανακηρυχθούν πρωταθλητές του Instagram.

    instagram brazil

    Όπως βλέπετε και από την παραπάνω εικόνα, οι επτά στους δέκα ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους followers στο Instagram ανήκουν στη Βραζιλία. Πρώτος είναι ο Neymar, έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 9,13 εκατ. followers, δεύτερος ο Cristiano Ronaldo με πάνω από 6,36 εκατ. followers και τρίτος ο Messi με πάνω από 4,75 εκατ. followers.

    Εκτός από την πρωτιά στους followers, ο Neymar κατέχει επίσης και τις τρεις πρώτες φωτογραφίες σε likes, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πρώτη είναι μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, δεύτερη μια selfie φωτογραφία των παικτών της Βραζιλίας και τρίτη μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με τη σχέση του.

    Τέλος, ο Neymar κατάφερε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ να συλλέξει πάνω από 3,3 εκατ. νέους followers, με δεύτερο τον David Luiz να κερδίζει πάνω από 2,3 εκατ. νέους followers και τρίτο τον Messi να κερδίζει πάνω από 1 εκατ. νέους followers.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles