13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Instagram: Μετρά πλέον πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

    Το Instagram ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μετρά πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, εκ των οποίων περίπου 300 εκατομμύρια χρησιμοποιούν την υπηρεσία τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Υπενθυμίζουμε ότι το Instagram εξαγοράστηκε από το Facebook το 2012, εμφανίζοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης έκτοτε. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της ίδιας της υπηρεσίας, ότι το 80% των χρηστών βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ.

    instagram

    Μόλις πριν λίγες ημέρες, το Instagram προέβη σε μια ριζική ανανέωση του περιβάλλοντος χρήσης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, ιδίως αρνητικά, χωρίς όμως να φαίνεται ότι κάτι τέτοιο επηρεάζει τα ποσοστά χρήσης του. Πριν από λίγους μήνες, μια άλλη εφαρμογή που έχει αποκτηθεί από το Facebook, το WhatsApp, κατάφερε να σημειώσει το σημαντικό επίτευγμα του να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριo χρηστών στην mobile εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Instagram σχετικά με το milestone: «Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Instagrammers ξεπέρασαν τους 500 εκατομμύρια. Ανεξάρτητα από το αν είστε ένας εικονογράφος ή ένας αστροναύτης στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κάθε φωτογραφία και βίντεο που διαμοιράζεστε σας φέρει πιο κοντά σε φίλους και ενδιαφέροντα. Σας ευχαριστούμε για το πάθος σας να μοιράζεστε τους κόσμους σας».

    Είστε και εσείς ένας από τους 500 εκατομμύρια χρήστες του Instagram;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles