13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλες αλλαγές στο Search και στο Explore του Instagram

    Μέσα από ένα μεγάλο update, το Instagram αλλάζει ριζικά την εμφάνιση του Explore καθώς και των αποτελεσμάτων του Search.

    Συγκεκριμένα, μέσα από το Explore, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε trends, συνδέοντάς τους τόσο με events όσο και σε συζητήσεις πάνω σε αυτά κοντά τους αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, μέσω των trending tags και places, οι χρήστες θα μπορούν να δουν φωτογραφίες και βίντεο πάνω σε trendings που τους ενδιαφέρουν. Το Instagram δημιούργησε και θεματικές συλλογές οι οποίες θα ανανεώνονται συχνά με περιεχόμενο όπου θα μπορούσε να ενδιαφέρουν τους χρήστες: από μουσικούς μέχρι αρχιτεκτονική και extreme sports, οι επιλογές είναι πολλές.  Όλες οι αλλαγές αυτές είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο για τους Instagrammers των ΗΠΑ ενώ αναμένονται και για τους χρήστες των υπόλοιπων χωρών.

    Instagram trendings

    Όλοι όμως οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα αναζήτηση (Search), όπου προστέθηκαν δυο νέες καρτέλες: Top και Places. Η καρτέλα Top προσφέρει αναζήτηση σε ανθρώπους, μέρη και tags ταυτόχρονα, ενώ η καρτέλα Places σας εμφανίζει τις αντίστοιχες τοποθεσίες ανάλογα με την λέξη-κλειδί που έχετε θέσει.

    Instagram search

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και για Android συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles