18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Intel αποκαλύπτει λεπτομέρειες για ενσωματωμένα γραφικά στους 4ης γενιάς επεξεργαστές

    Για πολλούς, οι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών δεν είχαν κανένα λόγο ύπαρξης μέχρι τώρα. Η Intel αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη σειρά Iris, τα ενσωματωμένα τσιπ γραφικών που θα υπάρχους στους 4ης γενιάς επεξεργαστές της.

    intel-4th-gen-core-graphics-1367448380

    Η σειρά Iris, σύμφωνα με την Intel θα προσφέρει διπλάσια ή και τριπλάσια απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενης γενιάς γραφικά της και θα ενσωματωθεί στους νέους επεξεργαστές Haswell που θα παρουσιάσει η εταιρεία σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα.

    original

    Πιο συγκεκριμένα, το Iris Graphics 5100 θα βρίσκεται στους 4ης γενιάς Core i7-4000U που θα χρησιμοποιηθούν για ultrabooks και το Iris Pro Graphics 5200 θα εμφανιστεί σε chips που θα προορίζονται για μεγαλύτερα laptop και all in one PCs.

    Οι «ειδήμονες» ισχυρίζονται πως, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θέλουν τους νέους επεξεργαστές της Intel να είναι τρομερά πιο οικονομική στην κατανάλωση ενέργειας, αυτή η αύξηση στις επιδόσεις των γραφικών, ίσως σημαίνουν και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας στα ultrabooks και τα laptops ενδιάμεσα από κάθε φόρτιση. Μακάρι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles