23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Intel ανακοινώνει το rebranding των McAfee products σε Intel Security και ο John McAfee …πανηγυρίζει

    Στο πλαίσιο της CES 2014, ο CEO της Intel, Brian Krzanich, ανακοίνωσε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την επωνυμία McAfee, αντικαθιστώντας την με το “Intel Security” το οποίο θα περικλείει όλα τα προϊόντα της Intel στον τομέα της ασφάλειας. Το rebranding θα ξεκινήσει άμεσα, ωστόσο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο.

    Τα προϊόντα ασφάλειας της Intel θα λάβουν και ένα νέο λογότυπο, η γνωστή “κόκκινη ασπίδα” της McAfee, ωστόσο, θα παραμείνει, καθώς, όπως αναφέρει η εταιρεία, “αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες ασφάλειας και προστασίας”.

    John McAfee

    Η Intel, που έχει αποκτήσει την McAfee εδώ και κάποια χρόνια, πήρε την απόφαση για το rebranding μετά από αρκετό χρονικό διάστημα η αλήθεια. Ωστόσο, ο John McAfee, ο “εκκεντρικός” ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, ο οποίος τη δημιούργησε το 1987 και αποχώρησε από αυτή το 1994, φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός ότι, επιτέλους, το όνομά του θα αποσυνδεθεί από το προϊόν που δημιούργησε. Όπως δήλωσε στο BBC, είναι ενθουσιασμένος από την αλλαγή του ονόματος και “αιώνια ευγνώμων για την απελευθέρωσή του από τη σύνδεση με το χειρότερο λογισμικό στον πλανήτη”.

    “Αυτά δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά λόγια εκατομμυρίων εκνευρισμένων χρηστών” συνεχίζει ο John McAfee, ο οποίος, το τελευταίο διάστημα, είναι γνωστό ότι δε λατρεύει και ιδιαίτερα το λογισμικό που δημιούργησε (θυμηθείτε αυτό το… ιδιαίτερο video που είχε πρωταγωνιστήσει ο ίδιος).

    Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του rebranding, ο CEO της Intel ανακοίνωσε και ότι κάποια από τα mobile προϊόντα της McAfee θα διατεθούν δωρεάν για iPhone, iPad και Android συσκευές, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles