21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O Internet Explorer παίρνει τα «πάνω του» τον Ιανουάριο. Αντίθετα από τον Chrome

    Η Net Applications έβγαλε τα τελευταία μερίδια αγοράς για τους browsers που χρησιμοποιούμε παγκοσμίως και αν μπορεί κανείς να κάνει μία πρώτη ανάγνωση, θα διαπιστώσει πως ο μόνος χαμένος είναι ο Chrome. Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό ο Chrome που μας συνήθισε στην πολύ γρήγορη πλοήγηση και το minimal interface, μας έχει θυμώσει με κολλήματα που πριν τον Chrome θεωρούσαμε… φυσιολογικά. Αλλά ας πάμε στα νούμερα.

    Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου ο Internet Explorer έφτασε το 55,14%, κερδίζοντας 0,37 ποσοστιαίες μονάδες στο μερίδιο αγοράς του, ο Firefox έφτασε το 19,94% (άνοδος 0,12%), ο Chrome διατηρεί μερίδιο αγοράς στα 17,48% παρουσιάζοντας εντυπωσιακή πτώση της τάξης του 0,56%, ενώ σχεδόν σταθερά μπορεί να πει κανείς τα ποσοστά των Safari και Opera.

    Στο «γήπεδο» του Internet Explorer, o IE10 για πρώτη φορά ξεπέρασε την 1 ποσοστιαία μονάδα ανάμεσα σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν browsers φτάνοντας το ποσοστό 1,29%. Αυτό που δεν βλέπουμε εύκολα να ανατρέπεται είναι η δεύτερη θέση του Firefox και η τρίτη θέση του Chrome. Όσο κι αν οι αναλυτές βάζουν στοίχημα ότι ο Chrome θα περάσει τον Firefox, εμείς, δεν το βλέπουμε. Ακόμα τουλάχιστον.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles