21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Intertech & Yeastar: Ένας χρόνος δυναμικής συνεργασίας!

    Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εκδήλωση της Intertech για τον εορτασμό του 1ου χρόνου συνεργασίας με τ ην εταιρία Yeastar. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Αλκυωνίδες στη Βάρκιζα, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα προϊόντα της Yeastar και να ενημερωθούν από κοντά για τους καρπούς της εν λόγω συνεργασίας. 

    Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από ανώτατα στελέχη της Yeastar όπου συνδέθηκαν με teleconference από την Κίνα και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δ/νων σύμβουλος της εταιρίας κος. Χαλδούπης Ιωάννης. Ο CEO της Intertech αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Yeastar και ευχαρίστησε τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

    Στην συνέχεια Ανώτερο στέλεχος από το εμπορικό τμήμα της Yeastar σε συνεργασία με μηχανικό από την Intertech, έκαναν παρουσίαση και live demo των προιόντων και υπηρεσιών της κινεζικής εταιρείας σε PBX & VOIP συστήματα όπως και σε υπηρεσίες όπως το υβριδικό Central Management όλων το συστημάτων. Οι λύσεις τις Yeastar καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επικοινωνία, σε όλα τα φάσματα των εταιρειών με απεριόριστες δυνατότητες και είναι αρκετά ευέλικτες και πολύ φιλικές στον τελικό χρήστη. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα συστήματα της Yeastar έχουν δυνατότητα σύνδεσης με πολλά γνωστά CRM προγράμματα και φυσικά πρόσβαση από παντού και από οποιοδήποτε μέσον όπως laptop, tablet & κινητό.

    Τέλος μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο κος. Χαλδούπης βράβευσε τους καλύτερους συνεργάτες, σε διαφορετικούς τομείς και η βραδιά συνεχίστηκε με ένα υπέροχο δείπνο, μουσική και ποτό.

    www.yeastar.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles