15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Into the Badlands: Η νέα martial arts σειρά του AMC

    Breaking Bad, Mad Men, The Walking Dead… Αυτές είναι ορισμένες από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές του καναλιού AMC που ξεχωρίζει για τις ποιοτικές προτάσεις του. Το οποίο έρχεται να μας συστήσει ακόμα μία, αυτή που παρουσίασε στο Comic Con και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μιλάμε για το original drama Into the Badlands, μία σειρά που σίγουρα ξέρει από πολεμικές τέχνες.

    Daniel Wu as Sunny - Into the Badlands _ Season 1, Portraits - Photo Credit: James Dimmock/AMC

    Το κοινό στο San Diego ενθουσιάστηκε όταν είδε το trailer που δείχνει τον Daniel Wu να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Sunny, ένας αδίστακτος πολεμιστής που προσπαθεί να επιβιώσει σε μία Αμερική που είναι χωρισμένη ανάμεσα σε επτά ηγέτες με τον καθένα να διαθέτει και τον προσωπικό του στρατό.
    Το δράμα που θα ξεκινήσει με έξι ωριαία επεισόδια και θα ντεμπουτάρει τον Νοέμβριο, είναι γεμάτο από martial arts action και αποτελεί μία εκσυγχρονισμένη προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος “Journye to the West” που χρονικά είναι τοποθετημένη στο κοντινό μέλλον. Το γεγονός πως στο αποτέλεσμα έχουν βάλει το χεράκι τους οι executives producers των Pulp Fiction και Django Unchained είναι προφανές εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το trailer.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles