21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    INTRASOFT: Ανάμεσα στους 5 νικητές του έργου DIGIT-XM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

    intrasoft

    Μία από τις νικήτριες του έργου DIGIT-XM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο καλύπτει την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε περίπου 30 επιπλέον Ευρωπαϊκά Όργανα ανακηρύχθηκε η  INTRASOFT International.

    Πιο αναλυτικά, η INTRASOFT, ηγούμενη κοινοπραξίας που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο έργο,  θα έχει σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους,  ενεργό συμμετοχή στην ανάλυση, σύλληψη και στο σχεδιασμό πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και στην ανάπτυξη, υλοποίηση και την συντήρηση τους. Η σύμβαση του έργου καλύπτει επίσης υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής και ασφάλειας συστημάτων, καθώς και την υποστήριξη και εκπαίδευσης των χρηστών.

    Η κοινοπραξία υπό την ηγεσία της INTRASOFT η οπαία κατατάσσεται μεταξύ των πέντε νικητών του δημόσιου διαγωνισμού DIGIT-XM αναμένεται να κεφαλαιοποιήσει τη νικήτρια θέση της σε αυτό το συμβόλαιο κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων ετών.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «H νίκη μας στο DIGIT-XM είναι σημαντικότατη για την εταιρία μας. Αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής μας στις ανάγκες των πελατών μας.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles