15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    INTRASOFT: Ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής προς την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

    Ένα νέο μεγάλο έργο για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ), που αφορά την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών πληροφορικής, ανέλαβε η INTRASOFT International.

    Πιο συγκεκριμένα, για τα επόμενα 4 χρόνια η INTRASOFT, σαν μέλος της κοινοπραξίας Auxilium, θα υποστηρίξει όλο το τεχνολογικό φάσμα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σε επίπεδο εφαρμογών και βάσεων δεδομένων. Για την εκπόνηση του έργου η INTRASOFT θα τοποθετήσει μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της στις εγκαταστάσεις της ΕΤΕ στο Λουξεμβούργο, με την ανάλογη υποστήριξη των συναδέλφων τους από τα κεντρικά τμήματα της εταιρίας.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποτελεί έναν διαχρονικά σημαντικό πελάτη της INTRASOFT και η συνέχιση αυτής της συνεργασίας έχει τεράστια σημασία για εμάς. Η διατήρηση τέτοιων μακροχρόνιων συνεργασιών είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να μεγιστοποιήσουμε την αξία μας σαν εταιρία, να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.» Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ) αποτελεί το μεγαλύτερο δανειοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνάμα, αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο και έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες για ενέργειες σχετικές με το περιβάλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles