13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εισαγωγή στο Linux. Δωρεάν μάθημα στο edX αξίας 2.400 δολαρίων!

    Το Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται περίπου σε ποσοστό 2% παγκοσμίως σε υπολογιστές, όμως μπορεί κανείς να το συναντήσει σε ποσοστό 94% σε υπερυπολογιστές, στο σύνολο των servers παγκοσμίως, καθώς επίσης και σε δισ. Android συσκευές.

    introduction to linux

    Συνηθίζεται να λέγεται πως το Linux είναι δύσκολο στο χειρισμό και πως χρησιμοποιείται μονάχα από προγραμματιστές και γενικότερα από geeks. Πράγματι, το Windows είναι ευκολότερο λειτουργικό στη χρήση. Παρόλα αυτά, αν ποτέ ενδιαφερθήκατε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Linux, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε το ενδιαφέρον σας.

    Το edX, μία online πλατφόρμα διαφόρων ειδών μαθημάτων, φιλοξενεί το μάθημα Introduction to Linux (Εισαγωγή στο Linux), του οποίου η κανονική αξία είναι 2.400 δολάρια, σύμφωνα με το Linux Foundation, και τώρα διδάσκεται δωρεάν.

    Τα μαθήματα ξεκίνησαν από 1η Αυγούστου, όμως ακόμη και τώρα μπορείτε να γίνετε μέλη του edX με μία απλή και δωρεάν εγγραφή και να παρακολουθήσετε το μάθημα πατώντας την επιλογή «Select Audit». Εισηγητής είναι ο Jerry Cooperstein και τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά με χρήση βίντεο και άλλων βοηθημάτων.

    Προτού ξεκινήσετε τα μαθήματα, καλό είναι να προετοιμάσετε το Linux λειτουργικό, βάσει του συγκεκριμένου οδηγού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles