18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iOS 11.2.2: Σε άλλους βελτιώνει και σε άλλους μειώνει τις επιδόσεις

    Η Apple διέθεσε το iOS 11.2.2 update και, όπως αναφέρει το forbes.com, συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο, το χειρότερο feature για μερικούς γίνεται το καλύτερο για κάποιους άλλους.

    iOS-11-2-2

    Και όλα περιστρέφονται γύρω από τον τομέα των επιδόσεων. Αν και ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το iOS 11.2.2 προκάλεσε σημαντική μείωση επιδόσεων στις συσκευές (σε ορισμένες περιπτώσεις τα benchmarks δείχνουν πτώση άνω του 50%) άλλοι αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Σε μερικές περιπτώσεις το iOS 11.2.2 συμβάλλει σε καλύτερες επιδόσεις, αυξάνοντας τες κατά 30%.

    Τι ευθύνεται για αυτήν την διαφοροποίηση προς το παρόν παραμένει άγνωστο, αν και θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι δυο κατηγορίες χρηστών που επικαλείται το forbes βρίσκονταν σε ακριβώς διαφορετικές καταστάσεις πριν την αναβάθμιση.

    Όσον αφορά αυτούς που διαπίστωσαν μείωση των επιδόσεων, οι συσκευές τους δε διέθεταν κάποιο πρόβλημα, ενώ αυτοί που είχαν ήδη προβλήματα, με το update είδαν καλύτερες επιδόσεις. Ως εκ τούτου, μερικοί θεωρούν ότι ευθύνονται οι επιδιορθώσεις του Spectre στο iOS 11.2.2, πόσο μάλλον όταν και η ίδια η Apple ανέφερε ότι θα υπάρξει κάποια μείωση. Ωστόσο, από τη μεριά του το forbes εκτιμά ότι συνδέεται με το πρόβλημα throttling του iPhone.

    Η ίδια η εταιρεία έχει ήδη παραδεχθεί ότι επιβραδύνει παλαιότερα iPhone, όπως τα iPhone 6 και iPhone 6S στο iOS 10.2.1 με παλαιότερες μπαταρίες, ενώ ακολουθεί και την ίδια πρακτική και στο iPhone 7 με το OS 11.2.

    Επομένως, μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό feature στο εσωτερικό του update και καταλαβαίνει ότι μερικά παλαιότερα iPhones επιβραδύνθηκαν πρόωρα ενώ άλλα με «φθαρμένες» μπαταρίες είχαν ξεφύγει, με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να επιβραδυνθούν; Δε μπορούμε να γνωρίζουμε προς το παρόν τι συμβαίνει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles