22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμο το iOS 8.4 και πρεμιέρα για το Apple Music, με προβλήματα για τους Έλληνες χρήστες

    H Apple διέθεσε πριν λίγες ώρες για download το iOS 8.4, με πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό την υπηρεσία Apple Music, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί από χθες όπως είχε προαναγγείλει η αμερικανική εταιρεία.

    ios 8-4

    Η νέα υπηρεσία music streaming της Apple κάνει πρεμιέρα σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Με την αναβάθμιση οι χρήστες λαμβάνουν τρεις μήνες δωρεάν χρήσης στην υπηρεσία, ώστε να δοκιμάσουν την πρόταση της Apple, η συνδρομή στην οποία φτάνει τα 6,99 ευρώ το μήνα (ή 10,99 ευρώ για την οικογενειακή έως 6 άτομα), μετά το τέλος της δοκιμής.

    Ωστόσο, οι περιορισμοί στις κινήσεις κεφαλαίου στη χώρα μας που έχουν εφαρμοστεί από τη Δευτέρα καθώς και ειδικότερα οι περιορισμοί στις συναλλαγές με το εξωτερικό ίσως προκαλέσουν προβλήματα στην περίπτωση χρηστών που δε διαθέτουν Apple ID ή επιθυμούν να αλλάξουν τα στοιχεία χρέωσης τους, οι οποίοι δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Όσοι πάντως έχουν ήδη Apple ID, δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα εγγραφής.

    Προβλήματα υπάρχουν, ωστόσο, όπως σημειώνεται, και για χρήστες που επιθυμούν την αγορά περιεχομένου, όπως εφαρμογές, παιχνίδια ή μουσική στις περισσότερες πλατφόρμες της Apple, καθώς οι πληρωμές πραγματοποιούνται εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος και οι χρήστες λαμβάνουν μήνυμα ότι η μέθοδος πληρωμής τους απορρίπτεται.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles