24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    iOS fans ενωθείτε: κάντε bug report στην Apple για το τελικό «ς» που σας ταλαιπωρεί!

    Είναι πολλές φορές που αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, θα πρέπει να λειτουργήσουμε μαζί, συνδυαστικά και ομαδικά για να το καταφέρουμε. Αυτή είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα αν είστε φαν της Apple, κάτοχος Android/iOS/dumb συσκευής γιατί αναμφίβολα είναι κάτι που ίσως το βρείτε μπροστά σας κάποια στιγμή.

    swiftkey_ios_review_hero
    Εδώ και λίγες ημέρες αρκετοί Έλληνες φανς της Apple και των προιόντων της έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια για να ενημερωθεί επίσημα η Apple σχετικά με ένα πολύ ενοχλητικό (για αυτούς αλλά και αντικειμενικά για όλους μας) bug στο πληκτρολόγιο των iOS συσκευών και εμείς με τη σειρά μας σκεφτήκαμε να… βοηθήσουμε, για αυτό το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο!

    Είστε κάτοχος iPhone, iPad ή iPod touch; Έχετε εκνευριστεί με την ύπαρξη του ενοχλητικού Bug με το τελικό “ς” το οποίο εμφανίζεται μέσα στους χαρακτήρες των λέξεων όταν πληκτρολογείτε; Έχετε βαρεθεί να διαγράφεται μία ολόκληρη λέξη ενώ εσείς θέλατε να σβήσετε μόνο το τελικό “ς” από την λέξη; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι – όλοι μαζί – για αυτό το θέμα;

    Πλοηγηθείτε στο http://www.apple.com/feedback/iphone.html και συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία της φόρμας, σύμφωνα με τα παρακάτω:

    Subject: Bug with Greek letter “ς”
    Feedback Type: Bug Report
    Which version of iOS are you using?: iOS 9.3.2

    55101_1466853894-full

    Comments:

    Since iOS 7 and up to iOS 10 beta 1, there is a severe bug with the Greek letter “σ / ς”.

    Using the Greek language on the keyboard, when you try to edit a word and add the character “σ” inside the word, iOS messes up and uses the final greek letter “ς” instead of “σ”. In Greek language the final letter “ς” is only used at the end of a word.

    The bug exists even with the use of external bluetooth keyboards!

    Furthermore, the bug has one more sidedown. Whenever the user tries to delete that specific character “ς” from the end of a word using the backspace button, iOS deletes the whole word instead of just the character.

    Είναι ενοχλητικό λοιπόν μια ολόκληρη Apple να μην ασχολείται με μια ολόκληρη χώρα επειδή είναι «μικρή» δεν το νομίζετε; Ας προσπαθήσουμε λοιπόν μέσα από μία μαζική κινητοποίηση να πιέσουμε την Apple ώστε να διορθώσει το πρόβλημα με το τελικό “ς”.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles