16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκινάει σήμερα η διάθεση του ολοκαίνουριου iOS 7

    [δελτίο τύπου] Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple κάνει σήμερα διαθέσιμη τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για iOS συσκευές. Το iOS 7 αποτελεί την πιο σημαντική αναβάθμιση του iOS από την παρουσίαση του πρώτου iPhone, με ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήστη. Το iOS 7 είναι επανασχεδιασμένο με φυσική κίνηση, λειτουργικά επίπεδα και κομψά χρώματα, που κάνουν και το πιο απλό πράγμα ακόμα πιο καθηλωτικό. Το iOS 7, διαθέτει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Control Center, Κέντρο Γνωστοποιήσεων, βελτιωμένο Multitasking, AirDrop, εμπλουτισμένη εφαρμογή Φωτογραφίες, αναβαθμισμένο Safari και πολλά άλλα.

    ios-7

    «Το iOS 7 έχει επανασχεδιαστεί με καινούργιο περιβάλλον χρήστη και περισσότερα από 200 καινούργια χαρακτηριστικά. Είναι σα να παίρνεις μια εντελώς καινούργια συσκευή αλλά ταυτόχρονα την αισθάνεσαι οικεία», είπε ο Craig Federighi, Αντιπρόεδρος Software Engineering της Apple.

    Οι χρήστες iPhone, iPad and iPod touch έχουν πρόσβαση στο επαναστατικό App Store, όπου προσφέρονται περισσότερες από 900.000 εφαρμογές σε 155 χώρες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα. Με την καινούργια δυνατότητα του iOS 7 «Δημοφιλείς εφαρμογές κοντά μου», μπορείς να βρίσκεις εφαρμογές με βάση την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Επιπλέον με το iOS 7 μπορείς να ρυθμίσεις όλες σου οι εφαρμογές να ανανεώνονται αυτόματα από το App Store.

    Περισσότερες από 50 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατέβει από το App Store από την έναρξη λειτουργίας του, προσφέροντας στους πελάτες εκπληκτική ποικιλία με 23 κατηγορίες, όπως εφημερίδες, περιοδικά στο Newsstand, παιχνίδια και διασκέδαση, business, νέα, αθλητικά, υγεία και τουρισμός.

    Το iOS 7 είναι διαθέσιμο δωρεάν, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, και οι συμβατές συσκευές είναι iPhone 4 ή νεότερο, iPad 2 ή νεότερο, iPad mini και iPod touch (5ης γενιάς).

    Κάποιες δυνατότητες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές.

    Related Articles

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles