12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ιούνιος στην COSMOTE TV με blockbuster της Marvel κάθε εβδομάδα

    Στο κινηματογραφικό «σύμπαν» της Marvel θα «ταξιδεύουν» κάθε Τρίτη βράδυ για όλο τον Ιούνιο οι συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς στο πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA 2HD θα κυριαρχεί ένα blockbuster του κορυφαίου στούντιο. Το αφιέρωμα ξεκινά με την ταινία Thor: Ragnarok την Τρίτη 4/6 στις 22.00.

    Επιπλέον, οι συνδρομητές θα έχουν και αυτή την εβδομάδα στη διάθεσή τους πρεμιέρες σειρών, ταινίες δράσης και μεγάλους on demand τίτλους.

    Blockbuster Τρίτες με τους ήρωες της Marvel στο COSMOTE CINEMA 2HD

    COSMOTE TV_Thor-Ragnarok

    Ο Κρις Χέμσγουοθ επιστρέφει στον ρόλο του ημίθεου Thor, για να σώσει ακόμα μία φορά τον Άσγκαρντ, που απειλείται από τη θεά του Θανάτου, Hela (Κέιτ Μπλάνσετ). Για να το πετύχει, αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Loki (Κρις Χίντλεστον), αφού πρώτα ανακτήσει το σφυρί του. Ωστόσο, το γεγονός αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Hulk (Μαρκ Ράφαλο). Η ταινία Thor: Ragnarok θα προβληθεί την Τρίτη 4/6, στις 22.00.

    COSMOTE CINEMA 4HD: η σειρά PEN15 & η νέα σεζόν του Better Things σε Α’ προβολή

    COSMOTE TV_Better-Things

    Η Πάμελα Άντλον επιστρέφει στον ρόλο μιας σύγχρονης γυναίκας, που προσπαθεί να ισορροπήσει καριέρα με ανοδική πορεία στο Χόλυγουντ με τις υποχρεώσεις της ως single μητέρα. Ο 3ος κύκλος της σειράς Better Things κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31/5, στις 21.30.

    Στο ίδιο κανάλι θα παρακολουθήσουμε σε Α’ Προβολή την κωμική σειρά PEN15 με πρωταγωνίστριες δύο 15χρονες το 2000, που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με τα συμπτώματα της εφηβείας (Παρασκευή 31/5, 21.00).

    COSMOTE TV_PEN15

    Δευτέρες γεμάτες δράση στο COSMOTE CINEMA 1HD

    Στη ζώνη Blockbuster του COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει η πρεμιέρα της περιπέτειας Overlord του Αυστραλού Τζούλιους Έιβερι («Ο Νόμος της Σιωπής»), το οποίο ακολουθεί μία ομάδα Αμερικανών αλεξιπτωτιστών που προσγειώνεται σε ένα χωριό κατειλημμένο από τους ναζί. Εκεί, διεξάγονται μυστικά πειράματα με έναν ορό που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε αθάνατους (Κυριακή 2/6, 21.00).

    Οι φαν της δράσης δεν χάνουν την πρεμιέρα της ελληνικής παραγωγής περιπέτειας, Short Fuse, που έκανε πρεμιέρα στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας: Νύχτες Πρεμιέρας. Με βασικό πρωταγωνιστή τον Άρη, έναν πρώην ασκούμενο δικηγόρο, η πλοκή ξετυλίγει μία περίεργη υπόθεση ομηρίας, όταν ο ίδιος βρίσκεται αιχμάλωτος σε μία αποθήκη με εκρηκτικά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Νίκος Ορφανός, Θοδωρής Αθερίδης και Γιώργος Καραμίχος (Δευτέρα 3/6, 21.00, ζώνη Action).

    COSMOTE CINEMA 3: Αφιέρωμα στον Βασίλη Διαμαντόπουλο

    Στο κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, COSMOTE CINEMA 3, ξεκινάει αφιέρωμα στον Βασίλη Διαμαντόπουλο με την ταινία του Νίκου Τσιφόρου, Τελευταία Αποστολή. Η ταινία διεκδίκησε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών του 1951 (Δευτέρα 3/6, 22.00).

    Αυτή την εβδομάδα στην on demand υπηρεσία Movies Club

    COSMOTE TV_Ben-is-Back

    Από το Σάββατο 1/6, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, τη βραβευμένη στις Κάννες και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα δραματική ταινία Κορίτσι (Girl). Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία της 15χρονης Λάρα, η οποία είναι γεννημένη στο σώμα ενός αγοριού, μέσα στο οποίο αισθάνεται εγκλωβισμένη. Το όνειρο της είναι να γίνει μπαλαρίνα και θα κάνει οτιδήποτε για να το πετύχει. Επίσης, από την ίδια μέρα οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαύσουν και τη δραματική ταινία Η επιστροφή του Μπεν (Ben is Back) με την βραβευμένη με OSCAR® Τζούλια Ρόμπερτς στο ρόλο μιας μητέρας που προσπαθεί να βοηθήσει τον 19χρονο γιο της να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles