16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    WSJ: Το iPad των 12,9 ιντσών θα καθυστερήσει λόγω του… iPhone 6 Plus

    Όπως μεταδίδει η Wall Street Journal, το αναμενόμενο “μεγάλο” iPad των 12,9 ιντσών που ετοιμάζει η Apple θα καθυστερήσει, όσον αφορά την παραγωγή του, λόγω της υψηλής ζήτησης για το… iPhone 6 Plus.

    ipad

    Η παραγωγή της συσκευής ήταν να ξεκινήσει το Δεκέμβριο, αυτό δε θα συμβεί, ωστόσο, καθώς η αμερικανική εταιρεία δεν είναι ευχαριστημένη από το “ρυθμό παραγωγής” του iPhone 6 Plus και αναμένεται να τον ενισχύσει. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μία πηγή που γνωρίζει τα εσωτερικά της Apple, η προτεραιότητα για τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας είναι τώρα η κάλυψη της ζήτησης για το μεγάλο iPhone. Έτσι, θα ήταν δύσκολο για τους κατασκευαστές των οθονών να διαχωρίσουν περαιτέρω τους πόρους τους τους επόμενους μήνες, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και ενός μεγάλου iPad.

    Όπως διαβάζουμε, μάλιστα, στο report, ήδη η Foxconn φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στη γραμμή παραγωγής της και έχει αναγκαστεί να προσλάβει επιπλέον προσωπικό για τα νέα iPhone. Επιπλέον, η Apple το Δεκέμβριο ετοιμάζεται να ξεκινήσει και τη μαζική παραγωγή του MacBook Air των 12 ιντσών, κάτι που ίσως κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

    Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο event της 16ης Οκτωβρίου, οπότε και θα μάθουμε αν η Apple θα ανακοινώσει τελικά το μεγάλο iPad των 12,9 ιντσών τώρα ή θα χρειαστεί να περιμένουμε γι’ αυτό περισσότερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles