21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο iPad; Ποιο νέο iPad; Ποιος καταλαβαίνει τη διαφορά;

    Βγήκε το νέο iPad. Το συζητήσαμε, πήγαμε Λονδίνο, το πήραμε, του κάναμε unboxing, το ειρωνευτήκαμε, του κάναμε το πρώτο hands on, πριν την αναλυτική δοκιμή και το κληρώνουμε.

    Πολύς ο λόγος λοιπόν για τη νέα συσκευή και πολύ μεγάλη η επένδυση για την Apple, ειδικά στο κομμάτι της Retina Display, με την διπλάσια ανάλυση και όλο το hardware που ακολουθεί την λειτουργία και την αυτονομία αυτής της συσκευής. Σας λέμε κι εμείς και διαβάζετε παντού για την εντυπωσιακή ανάλυση, τα φοβερά χρώματα, ή την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης και ισχύει.

    Ποιος, όμως, μπορεί πραγματικά να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο iPad 2 και το νέας γενιάς iPad, χωρίς να τα βάλει στο μικροσκόπιο; Το The Next Web έκανε ένα πείραμα. Πήρε το iPad 2 και το νέο iPad και στάθηκε στο δρόμο. Ζητούσε από τους περαστικούς να διακρίνουν, από την οθόνη, ποιο είναι το νέο και ποιο το παλιό.

    Μαντέψτε: Οι περισσότεροι επεσήμαναν το iPad 2 ως το νέο iPad. Γιατί; Γιατί ήταν σίγουροι πως γνώριζαν την διαφορά, χωρίς να το έχουν δει ποτέ πριν. Όπως γράφει και ο Χρήστος στο madfortech.com, το παρακάτω πείραμα θέτει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Ποια δηλαδή; Ότι πιο επαναστατικό, ακόμα και από την ίδια την Retina Display, είναι το marketing της Apple.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles