13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iPad 9ης γενιάς: Ισχυρό, αποτελεσματικό και διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Το νέο iPad 9ης γενιάς, το πιο εξελιγμένο iPad μέχρι στιγμής, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και ακόμα πιο ισχυρές επιδόσεις, θα βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr

    Ισχυρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό το iPad 9ης γενιάς διαθέτει οθόνη 10.2’’ Retina με True Tone και είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή A13 Bionic. Το νέο μοντέλο της Apple, ενσωματώνει νέα υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα 12MP με λειτουργία Center Stage, ευρυγώνια πίσω κάμερα 8MP, υποστηρίζει Apple Pencil 1ης γενιάς, καθώς και Smart Keyboard (πωλούνται χωριστά) με μαγνητική προσκόλληση και ασύρματη φόρτιση. Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, η μπαταρία που διαρκεί έως και 10 ώρες, τα στερεοφωνικά ηχεία και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το iPad 9ης γενιάς με 419€[1] στα WiFi 64GB (ή από 17,46€ /μήνα σε 24 άτοκες[2] δόσεις) και 599€ στα WiFi 256GB. Στην έκδοση 4G+ η  συσκευή διατίθεται στα 569€ στα 64GB (ή από 15,81€ /μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή 749€ στα 256GB (ή από 20,81€ /μήνα σε 36 άτοκες δόσεις). Ακόμα φθηνότερα θα το βρουν οι καταναλωτές με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX (αφορά μόνο στην 4G+ έκδοση) και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Κυκλοφορεί σε silver & space gray.

    Το iPad 9ης γενιάς υποστηρίζει και την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    ******* 

    [1] Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

    [2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles