11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iPad-iPhone Connection Kit

    Αναρίθμητα τα πλεονέκτηματα και οι “ανέσεις” που μπορεί να προσφέρει στην καθημερινότητα μας καθώς και στις καθημερινές εργασίες μας ένα iPad. Ενα ίσως και μοναδικό μειονέκτημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του iPad ειναι πως λειτουργούν σε ένα κλειστό περιβάλλον απο άποψη συνδεσιμοτητας με αποτέλεσμα απλές λειτουργίες όπως μεταφορά φωτογραφιών και σύνδεση με άλλες συσκευές να καθίστανται αδύνατες! Λύση σε αυτο έρχεται να δώσει το Connection Kit της Smart Kit Electronics, το οποίο επιτρέπει την σύνδεση του iPad με συσκευές όπως ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, USB πληκτρολόγιο, iPhone (μεταγενεστερο του 3G) καθώς και με ένα μεγάλο αριθμό απο κάρτες μνήμης καθώς και την ταυτόχρονη χρήση τους!

    IMG_20140324_164700 (Medium)

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Σχεδιασμένο για iPad1, iPad2
    • Υποστήριξη καρτών: SD(HC), SD(XC), mini cd, ms, ms pro, ms duo, ms pro duo, micro sd(t-flash) card.
    • Τρεις υψηλής ταχύτητας θύρες USB
    • Επιτρεπτη σύνδεση iPhone 3GS, 4, 4s με iPad

    IMG_20140324_164644 (Medium)

    IMG_20140324_164708 (Medium)

    Με το βύσμα που διαθέτει το Connection Kit υποστηρίζει σύνδεση με παλαιότερα iPad (1ης και 2ης γενιάς) αλλά και iPhone έως 4S. Μπορεί να λειτουργήσει ως USB hub με τρείς θύρες USB 2.0, στις οποίες μπορείτε για παράδειγμα να συνδέσετε ένα USB stick ή έναν εξωτερικό σκληρό. Για την περίπτωση, μάλιστα, που ο σκληρός θέλει και τροφοδοσία, το Connection Kit έχει ειδική υποδοχή στην οποία μπορείτε να συνδέσετε τον φορτιστή του iPad σας! Επίσης μπορεί να δεχθεί τους περισσότερους, δημοφιλείς τύπους καρτών επέκτασης μνήμης, από την φωτογραφική μηχανή σας και όχι μόνο.

    Το iPad connection kit μπορεί να σας λύσει τα χέρια, καθώς είναι μικρό, εύχρηστο και οικονομικό! Διατίθεται έναντι €13,9 και θα το βρείτε στο www.smartkit.gr.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles