12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iPad mini 2019: Υποφέρει τα πάνδεινα σε αυτό το stress test

    Το iPad mini 2019 έπεσε στα χέρια του JerryRigEverything και φυσικά δεν… καλοπέρασε, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

    iPad mini 2019

    Όπως κάθε συσκευή που εμφανίζεται στα stress tests του δημοφιλούς καναλιού, προσπάθησε να επιβιώσει δοκιμασίες όπως έκθεση στη φωτιά, λύγισμα με όλη τη δύναμη των χεριών του YouTuber, εκδορές με ειδικά, αιχμηρά εργαλεία κ.λπ. Το tablet της Apple τα κατάφερε καλά, όπως αναμενόταν, ενώ η LCD οθόνη δε φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις φλόγες.

    Στο bend test, πάντως (που δημιουργήθηκε ως όρος χάρη στο iPhone 6 της Apple πριν αρκετά χρόνια), το iPad λύγισε σχεδόν… στα δύο, αλλά χωρίς να σπάσει η οθόνη, ούτε και το “σασί” του, παραμένοντας πλήρως λειτουργικό.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles