18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iPad vs Nexus 7: Κάποιος έφτασε μαζί τους στα άκρα…

    Το νέο tablet της Google, Nexus 7, βρίσκεται ήδη στην αγορά και στα χέρια κάποιων τυχερών κατόχων. Κάποιοι από αυτούς, όμως, το αγόρασαν απλά για να το… “ταλαιπωρήσουν”. Όπως η εταιρεία SquareTrade που ειδικεύεται στην πώληση εγγυήσεων για τις συσκευές σας.

    Οι υπεύθυνοί της για να διαφημίσουν την εταιρεία, αλλά και το νέο της διαγωνισμό με δώρο ένα Nexus 7, υπέβαλλαν τη νέα ταμπλέτα της Google στο πιο σκληρό συγκριτικό test με το iPad της Apple.

    Τι περιλάμβανε αυτό; Στα πρότυπα παλαιότερων drop tests (που μας έχουν πονέσει η αλήθεια), την πτώση των ολοκαίνουριων tablets σε… τσιμέντο, αλλά και μερικές… βουτιές σε μία μπανιέρα, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο οι συσκευές θα βγουν “αλώβητες” από τις σκληρότατες αυτές δοκιμασίες.

    Όσο για το ποιος νίκησε; Δεν είναι και ιδιαίτερα σαφές, αν και η αλήθεια είναι ότι το Nexus 7 τα κατάφερε σχετικά καλά μετά το “μπάνιο”, ενώ το iPad αντίστοιχα έχασε τον ήχο του. Όσο για την πτώση, σε κάποιες περιπτώσεις το σπασμένο γυαλί του iPad μάς έκανε να αναφωνήσουμε “άουτς”, αν και η αλήθεια είναι πως και οι δύο συσκευές είχαν μικροφθορές.

    Δείτε το video με ψυχραιμία…

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles