21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει iPad 5th Generation και νέο iPad Mini τον Mάρτιο!

    Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από τότε που η Apple ανακοίνωσε την 4η γενιά του iPad, αλλά φαίνεται πως δεν θα περιμένουμε πολύ για να ανακοινώσει την 5η γενιά του δημοφιλούς high-end tablet της εταιρείας.

    Σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέας γενιάς iPad 5th Generation παράλληλα με το iPad Mini, μέσα στον ερχόμενο Mάρτιο! Ποιες θα είναι οι διαφορές με το σημερινό μοντέλο; Kαταρχήν εμφανισιακά αναμένεται να μοιάζει πολύ – αν όχι ακριβώς – με το γνωστό iPad Mini, αφού ο σχεδιασμός του τελευταίου αρέσει αρκετά, και έχουν εκφραστεί ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την “πλάτη” του, ειδικά του “μαύρου” μοντέλου.  Eπιπλέον θα είναι σημαντικά πιο ελαφρύ και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις.

    Σύμφωνα με κάποια στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να είναι κατά περίπου 4mm πιο κοντό, κατά 17mm λιγότερο φαρδύ ενω αναμένεται να είναι κατά 2mm λεπτότερο από το σημερινό μοντέλο. Aν αναρωτιέστε για πιο λόγο η Apple θα κυκλοφορήσει το iPad 5th Generation με την εμφάνιση του iPad Mini, η απάντηση είναι απλή. Tο τελευταίο γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία, και αναμένεται να έχουν πουληθεί περίπου 8 εκατομμύρια τεμάχια, μόνο το τελευταίο – τέταρτο – τρίμηνο της χρονιάς που τελειώνει!

    Πηγή: Macotakara

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles