19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 14: H Apple σκέφτεται να boostάρει ακόμη περισσότερο τη μνήμη RAM!

    Είναι γνωστό ότι εν αντιθέσει με τα Android smartphones που έχουμε δει και περιπτώσεις με συσκευές στα 18GB RAM, η Apple δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, καθώς η διαφορετική αρχιτεκτονική των iPhone δεν ρίχνει τόσο το βάρος στην υπερβολικά υψηλή μνήμη (οι ναυαρχίδες της δουλεύουν ρολόι, ακόμη και με 4GB RAM). Ωστόσο, σύμφωνα με το report του Digitimes, η Apple σκοπεύει να αυξήσει τη διαθέσιμη RAM, ξεκινώνοντας τα πιο core μοντέλα της σειράς iPhone 14 τουλάχιστον από τα 6GB RAM.

    Εάν τελικώς επαληθευτούν οι παραπάνω φήμες, τοiPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών είναι πιθανό να τηρούν το πρότυπο LPDDR4X, ενώ το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 ProMax 6,7 ιντσών θα αναβαθμιστούν σε LPDDR5, πράγμα που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να . Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο A16 Bionic,σε συνδυασμό με το πρότυπο LPDDR5 RAM, θα μπορούσε να δώσει σημαντική ώθηση στις επιδόσεις των premium μοντέλων της Apple και αυτό συμβαίνει επειδή, με απλούς όρους, όσο πιο γρήγορη είναι η μνήμη RAM, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα επεξεργασίας. Η ταχύτερη RAM αυξάνει την ταχύτητα με την οποία η μνήμη μεταφέρει πληροφορίες από και προς τη CPU/GPU. Ακολουθώντας φυσικά την παράδοση, η Apple δεν συνηθίζει να δημοσιευέι τη διαθέσιμη RAM των μοντέλων της, με τους tech experts να αποκαλύπτουν τις επιλογές των νέων iPhone αφού πρώτα πραγματοποιήσουν το κλασικό… teardown.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles