22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 14 με ενσωματωμένο Rolex λάνσαρε η Caviar

    H Caviar αποτελεί μια εταιρεία που γνωρίζει τι σημαίνει premium και πολυτελές. Γι’ αυτό, αποφάσισε να αναβαθμίσει το iPhone 14 Pro με ένα πανάκριβο Rolex Daytona στο πίσω πάνελ, το οποίο κοστίζει 133. 670 δολάρια.

    Φυσικά, τα limited edition μοντέλα είναι ελάχιστα, καθώς σίγουρα δεν πρόκειται για ένα αντικείμενο που απευθύνεται στο μέσο καταναλωτή. Το ρολόι είναι χρυσό, 18 καρατίων και πλήρως λειτουργικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Daytona έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και πρώτος ambassador της συλλογής ήταν ο Malcolm Campbell.

    Η συσκευή της Caviar, που συνδυάζει το τελευταίο smartphone της Apple και ένα θρυλικό κομμάτι της Rolex, εμπνέεται από τους αγώνες αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1930 και είναι διακοσμημένη με μετρητές ταχύτητας και δείχτες από χρυσό. To σχέδιο έχει έντονες επιρροές από το Blue Bird supercar του Malcolm Campbell.

    Η εταιρεία αναφέρει: “O Golden Roxel Daytona είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του. Και τώρα συνδυάζεται με το πιο πρόσφατο smartphone της Apple. Πρόκειται για ένα αξιομνημόνευτό έργο”.

    Διαβάστε επίσης:

    Sony Alpha 7R V: H φωτογραφική που προσφέρει μια νέα εμπειρία απεικόνισης υψηλής ανάλυσης με αυτόματη εστίαση βασισμένη στην A.I.!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles