20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 14: Στις 7 Σεπτεμβρίου η μεγάλη ανακοίνωση; (φήμες)

    Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει και ετοιμαζόμαστε να μπούμε όλοι ξανά σε φουλ ρυθμούς και ως είθισται πλησιάζοντας προς τον Σεπτέμβριο βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην παρουσίαση των νέων iPhone (o Σεπτέμβριος είναι ο αγαπημένος μήνας της Apple για τις νέες ανακοινώσεις). Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το έγκριτο Bloomberg, η Apple έχει κυκλώσει στο ημερολόγιο της την 7η Σεπτεμβρίου, ως την ημέρα που θα προβεί στην αποκάλυψη των iPhone 14.

    Σύμφωνα με το εν λόγω report, ήδη οι εργαζόμενοι στην Apple έχουν ξεκινήσει τη δουλειά, προετοιμάζοντας τα συνοδευτικά video που θα πλαισιώσουν το event, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε ξανά μια live παρουσίαση (όπως γινόταν στην προ-COVID εποχή). Όλες οι διαρροές συγκλίνουν στο γεγονός ότι η Apple αναμένεται να παρουσιάσει 4 μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια iPhone 14, νέα MAC computers, νέα iPads, καθώς επίσης και τη νέα γενιά Apple Watch. Σε ότι έχει να κάνει με το iPhone 14, η Apple δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην κυκλοφορία ενός Mini μοντέλου, προτιμώντας ουσιαστικά δύο εκδόσεις με οθόνη στις 6.1 ίντσες και δύο που παίζουν ακόμη πιο ψηλά στις 6.7 ίντσες. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο iPhone αναμένεται να διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο notch που θα προσφέρει αναβαθμισμένη κάμερα, έναν δυνατό main camera sensor στο iPhone 14 Pro, αλλά και το A16 chipset της Bionic που θα αποτελέσει και τον μεγάλο πρωταγωνιστή στα ακριβότερα  μοντέλα της σειράς. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles