24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 14: Στο φως η χωρητικότητα των μπαταριών των νέων ναυαρχίδων της Apple!

    Αν και κατά την πάγια τακτική της, η Apple, δεν συνηθίζει να δίνει στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των μοντέλων της, ωστόσο πολλά είναι τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια από τους tech gurus, οι οποίοι με το που θα δουν το νέο μοντέλο της Apple στρώνονται στη δουλειά. Η ιστοσελίδα που «ειδικεύεται» στα θέματα της Apple, MacRumors, κατάφερε να «αλιεύσει» τις πληροφορίες που αφορούν στην χωρητικότητα των μπαταριών των νέων iPhone, επικαλούμενο τα δεδομένα που δημοσίευσε η κινεζική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών.

    Συγκεκριμένα, τρία στα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 διαθέτουν μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 13, με εξαίρεση το iPhone 14 Pro Max, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ελαφρώς μικρότερη μπαταρία σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro Max. Ρίξτε μια ματιά στις χωρητικότητες των iPhone 14 σε σύγκριση με την περσινή ναυαρχίδα…

    Χωρητικότητα μπαταρίας για τη σειρά iPhone 13:

    • iPhone 13 mini: 2.406 mAh
    • iPhone 13: 3.227 mAh
    • iPhone 13 Pro: 3.095 mAh
    • iPhone 13 Pro Max: 4.352 mAh

    Χωρητικότητα μπαταρίας για τη σειρά iPhone 14:

    • iPhone 14: 3.279 mAh
    • iPhone 14 Plus: 4.325 mAh
    • iPhone 14 Pro: 3.200 mAh
    • iPhone 14 Pro Max: 4.323 mAh

    Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους οθόνης 6,7 ιντσών και της έλλειψης ορισμένων χαρακτηριστικών του μοντέλου Pro, το iPhone 14 Plus διαθέτει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone, σύμφωνα με την Apple. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές, καθώς οι τεχνικές προδιαγραφές της Apple δείχνουν ότι το iPhone 14 Pro Max εξακολουθεί να έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας για αναπαραγωγή βίντεο, πιθανότατα λόγω της ικανότητας της οθόνης ProMotion να μειώνει τον ρυθμό ανανέωσης για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles