24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα υποδοχή του iPhone 5 για τη nano-SIM;

    Αν εκεί στις παραλίες έχετε ήδη αρχίσει να παθαίνετε στερητικό σύνδρομο φημών για το επόμενο iPhone, το γαλλικό site NoWhereElse έχει μία απαραίτητη τονωτική ένεση για τον οργανισμό σας. Οι άνθρωποι του site δημοσίευσαν οκτώ φωτογραφίες, που υποτίθεται ότι δείχνουν την υποδοχή που θα έχει το νέο iPhone, ώστε να φιλοξενήσει το νέο τύπο κάρτας SIM, τη λεγόμενη nano-SIM.

    Αυτή θα είναι ακόμα πιο μικρή από τη micro-SIM, και θα κάνει τις πρώτες SIM, με διαστάσεις πιστωτικής κάρτας (αλήθεια, τις θυμάστε;) να μοιάζουν σαν μακρινό όνειρο – ή εφιάλτης, όπως το δει κανείς. Μάλιστα η νέα θέση για τη nano-SIM φαίνεται να έχει μπλε-γκρι χρώμα, κάτι που συμβαδίζει με τις φωτογραφίες του iPhone 5 που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

    Εκτός αυτού, δύο από τις φωτογραφίες συγκρίνουν το hardware πλήκτρο του iPhone 4S με αυτό του 5. Τώρα όσον αφορά την ακρίβεια αυτών των φωτογραφιών, θα τη διαπιστώσουμε όταν ανακοινωθεί επίσημα η συσκευή. Εντάξει… την πληροφορία για το πλήκτρο όμως, θα την αφήσουμε προς έγκριση μόνο στο iFixit.

    Πηγή : Engadget

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles