16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διπλάσιο αριθμό pixel ανά ίντσα θα έχει το iPhone 5S, λένε οι φήμες

    Να μία τρομερά ενδιαφέρουσα φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για το επόμενης γενιάς iPhone που έχουμε στοιχηματίσει ότι θα είναι το iPhone 5S. Η φήμη αυτή θέλει το νέο iPhone να έχει πιο λεπτό bezel από το iPhone 5, bezel που θα στηρίζει ένα διαφορετικό πάνελ οθόνης.

    retina display

    Η ίδια πηγή υποστηρίζει λοιπόν ότι το νέο πάνελ που θα χρησιμοποιήσει η Apple στο iPhone 5S, ενώ θα εξακολουθεί να είναι στις 4 ίντσες διαγώνιο, θα διαθέτει διπλάσιο αριθμό pixels από αυτό του iPhone 5, δηλαδή, θα φτάνουν το 1,5εκατομμύριο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός pixels ανά ίντσα, το γνωστό pixel density και η ανάλυση θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερα.

    Αυτό μπορεί να συμβεί με τα νέα panels οθόνων που φημολογείται ότι κατασκευάζει η Sharp για την Apple, σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία, πληροφορία που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα. Αυτή ήταν και μία από τις πιο διαδεδομένες φήμες που ενίσχυσαν την εικασία ότι το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε event που θα γίνει κάποια στιγμή στις αρχές του πρώτου φθινοπωρινού μήνα.

    Όπου Apple και iPhone 5S βέβαια, η μόνη λέξη που θα πρέπει να κρατάει κανείς, είναι η λέξη «φήμες».

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles