21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 6. Η Apple ετοιμάζει παραγωγή – μαμούθ!

    Το iPhone 6 δικαιολογημένα συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αποτελεί το «next big thing» της Apple. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της Apple στηρίζουν πολλά στο iPhone 6, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα της γνωστής εταιρείας στην προσπάθεια της να ανακτήσει τα σκήπτρα από την Samsung, που με τη σειρά Galaxy έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

    iphone 6

    H προσοχή που δίνει στο επερχόμενο iPhone 6, η Apple αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μία παραγωγή – «μαμούθ» για το νέο της smartphone. Σύμφωνα με πηγές της έγκριτης Wall Street Journal, η Apple έχει ενημερώσει του προμηθευτές και τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζεται ότι ενδεχομένως η παραγωγή του iPhone 6 θα πρέπει να έχει ανέλθει στις 80 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση. Ο συγκεκριμένος στόχος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από την παραγωγή των iPhone 5S και iPhone 5c, που ανήλθε στο πόσο των 50 με 60 εκατομμυρίων συσκευών. Επιπλέον, οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple προσανατολίζεται στη κυκλοφορία δύο εκδόσεων του iPhone 6, όπου η «μικρή» θα διαθέτει οθόνη στις 4.7 ίντσες, ενώ η μεγαλύτερη θα ανέρχεται στις 5.5 ίντσες, με τους παράγοντες της αγοράς να υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο βάρος της παραγωγής (σε ποσοστό που θα αγγίζει το 90%) θα πέσει στην έκδοση του iPhone 6 με οθόνη στις 4.7 ίντσες. Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Apple έχει παραγγείλει ανταλλακτικά που αντιστοιχούν σε 120 εκατομμύρια συσκευές, καθώς υπολογίζει ότι θα υπάρξει ένα σημαντικό ποσοστό αποτυχίας στη συναρμολόγηση των νέων μοντέλων. H Apple αναμένεται να συνεργαστεί με την Foxconn και την Pegatron για την 4.7 έκδοση του νέου iPhone και με την Hon Hai για το μεγαλύτερο iPhone 6 με την οθόνη των 5.5 ιντσών.

    iphone 6

    Οι αναλυτές της αγοράς θεωρούν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, αν και μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά, καθώς είναι εμφανές και με βάση τις παραπάνω αναφορές ότι η Apple έχει ζεστάνει τις μηχανές για τα καλά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles