14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στα 1.810 και 2.915mAh η μπαταρία του iPhone 6, νέες φωτογραφίες του iPhone 6L!

    Οι διαρροές που αφορούν το iPhone 6 έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, σε βαθμό που ήδη γνωρίζουμε περισσότερα απ’όσα θα περιμέναμε για τη νέα συσκευή της Apple!

    iphone 6 battery

    Όπως τη χωρητικότητα των μπαταριών και των δύο μοντέλων, μαζί με φωτογραφίες τους που εμφανίστηκαν στο 9to5mac. Σε αυτές διακρίνονται μια μπαταρία των 1.810mAh που προορίζεται για το “μικρό” iPhone 6 με την οθόνη των 4,7 ιντσών, μεγαλύτερη κατά 250mAh σε σχέση με του iPhone 5S. Δεδομένης της σημαντικά μεγαλύτερης οθόνης σε σχέση με τον προκάτοχό του, η μπαταρία φαίνεται οριακά αρκετή για να του δώσει την ίδια ή λίγο καλύτερη αυτονομία, ανάλογα με το πόσο πιό αποδοτικά θα λειτουργεί το hardware του. Η μεγάλη αυτονομία, άλλωστε, είναι διαχρονικά ένα από τα “αιτήματα” των κατόχων iPhone, με τα high-end Android smartphones να έχουν σπάσει προ πολλού το φράγμα των 2.000mAh (για ίδιων διαστάσεων οθόνη).

    iphone 6

    Επιπλέον, εμφανίστηκε και η μπαταρία του iPhone 6L (όπως ονομάστηκε ανεπίσημα) με την οθόνη των 5,5 ιντσών, η οποία θα έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα, συγκεκριμένα 2.915mAh. Αν αυτό ισχύσει, τότε θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες, σε smartphone, μπαταρίες. Για όσους ενδιαφέρονται για το “μεγάλο” iPhone 6, λοιπόν, ιδού και μερικές φωτογραφίες του από το Apple Daily, δίπλα στο μικρό αδερφάκι του! Φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πολύ σημαντικό για τους χρήστες που δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύκολα ένα smartphone με τόσο μεγάλη οθόνη. Φυσικά όλα αυτά είναι ανεπίσημα και ανεπιβεβαίωτα, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles