14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κάνουμε το unboxing του νέου iPhone 6!

    To κατάστημα CitisShop είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει σε αποκλειστικότητα το Apple iPhone 6 για να πραγματοποιήσουμε το unboxing της συσκευής. Το νέο αριστούργημα της Apple, iPhone 6, βρέθηκε στα χέρια μας και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από τη νέα συσκευή που αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιήσει εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε για πολύ ώρα, ωστόσο ακόμη και τα λίγα λεπτά που ασχοληθήκαμε μαζί του ήταν άκρως εποικοδομητικά και μας έδωσαν μία σαφή πρώτη γεύση των δυνατοτήτων της νέας συσκευής.

    iPhone6_1

    Από την πρώτη κιόλας στιγμή μπορέσαμε να διακρίνουμε τις διαφορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone 5S και iPhone 4S (κοιτάζοντας τη σχετική φωτογραφία μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα τη διαφορά), καθώς το iPhone 6 ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του (πάχος μόλις στα 6.9 χιλιοστά).

    iPhone6_2

     

    Η εκπληκτικά όμορφη Unibody κατασκευή συνδυάζεται άψογα με το μεταλλικό περίβλημα που είναι κατασκευασμένο από ειδικό αλουμίνιο. Σχεδιαστικά, το iPhone 6  διαφέρει σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα στην τοποθέτηση των buttons, καθώς για πρώτη φορά το power lock button βρίσκεται στα πλαϊνά της συσκευής και όχι στην επάνω πλευρά. Όπως διαπιστώσαμε, αυτή η κίνηση από την πλευρά της Apple θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη, καθώς το κουμπί στο σημείο που βρίσκεται εξακολουθεί και παραμένει εύχρηστο. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν η εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση που μας άφησε, καθώς με ελάχιστο βάρος το iPhone 6 είναι ένα smartphone που ούτε που το καταλαβαίνεις στο χέρι σου.

    iPhone6_5

    iPhone6_6

    Φυσικά, αυτό που αμέσως κλέβει την παράσταση είναι  η μεγάλη οθόνη των 4.7 ιντσών, καθώς σηματοδοτεί τη στροφή της Apple προς τις μεγάλες οθόνες. Η Retina HD (με ανάλυση στα 1334×750 pixels με pixel density στα 326 ppi) είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, βγάζοντας ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει για την υψηλή ευκρίνεια του. Με την μικρή μας επαφή με τη συσκευή της Apple είχαμε επίσης τη δυνατότητα να δούμε αρκετές από τις δυνατότητες του νέου 64-bit επεξεργαστή A8, ο οποίος είναι 25% ταχύτερος από τον επεξεργαστή A7 του iPhone 5S. Πραγματικά δεν υπήρχε η παραμικρή καθυστέρηση στη ροή των menus του iOS 8, ενώ η πλοήγηση ήταν αψεγάδιαστη, αναμενόμενο άλλωστε. Ταχύτητα και εξαιρετικός σχεδιασμός ήταν τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του iPhone που αδιαμφισβήτητα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

    iPhone6_3

    Ο χρόνος που είχαμε μαζί του ήταν λίγος, για αυτό μην χάσετε τις επόμενες μέρες το αναλυτικό hands-on, στο οποίο θα παρουσιαστεί το iPhone 6 με όλη του τη μεγαλοπρέπεια και με κάθε λεπτομέρεια. Ευχαριστούμε το CitisShop για την ευγενική χορηγία της συσκευής.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles