18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 6 και iPhone 6 Plus σε drop tests

    Κάθε φορά που κυκλοφορεί μία σημαντική για το χώρο των smartphones νέα συσκευή, όλο και κάποιος θα κάνει drop test για να κερδίσει τα views, αλλά και να κάνει τις καρδιές των fans να πονέσουν λιγάκι παραπάνω. Έτσι και στην περίπτωση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουμε άμεσα τις πρώτες δοκιμές πτώσης από το Phone Buff.

    iphone-6-iphone-6-plus-drop-tests

    Ποια τα συμπεράσματα; Τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus εμφανίζουν ελάχιστες ζημιές πέφτοντας με την “πλάτη” τους, με το αποτέλεσμα να περιλαμβάνει λίγες μόνο γρατζουνιές. Περισσότερο “επίπονη” ήταν η πτώση με την πλευρική τους επιφάνεια να ακουμπάει το έδαφος, με το iPhone 6 Plus να έχει τις περισσότερες ζημιές, όπως μπορείτε να δείτε, και να αποκομίζει μία… σπασμένη οθόνη. Όσο για την πτώση με την οθόνη να βρίσκει το έδαφος, φυσικά κατέστρεψε και την οθόνη του iPhone 6, που ωστόσο συνέχισε να λειτουργεί πλήρως. Το ίδιο συνέβη και με το (ήδη σπασμένο) iPhone 6 Plus, που είχε μία μικρή πρόσθετη ζημιά και συνέχισε και αυτό να λειτουργεί.

    Λειτουργικά, λοιπόν, και τα δύο iPhone 6 μετά τις πτώσεις, αλλά με τις οθόνες τους να σπάνε με ευκολία. Η μόνη απορία που έχουμε είναι τι θα γινόταν αν η Apple είχε τοποθετήσει τελικά κρύσταλλο ζαφείρι στις συσκευές και όχι το ενισχυμένο γυαλί που τελικά χρησιμοποίησε, κατά τα άλλα έχουμε γράψει πολλάκις πως η παρακολούθηση τέτοιων drop tests θέλει και λίγο να το έχεις το σχετικό… “βίτσιο”. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε τα νέα iPhone 6 να καταστρέφονται πατώντας το play στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles