20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το iPhone 6 θα έχει οθόνη 5 ιντσών!

    Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν, όχι ένας, ούτε δύο, αλλά πολλαπλάσιοι αναλυτές και ειδήμονες, με βάση στοιχεία από προμηθευτές της Apple. Ο Brian White της Cantor Fitzgerald, έπειτα από συνάντηση που είχε με προμηθευτή της εταιρείας, δήλωσε αισιόδοξος πως το επόμενο μοντέλο iPhone που θα κάνει την εμφάνισή του εντός του 2014, θα έχει «μεγάλη οθόνη».

    Και όταν λέμε «μεγάλη οθόνη», εννοούμε με διαγώνιο που θα πλησιάζει ή και θα αγγίζει τις 5 ίντσες, φέρνοντας το smartphone της Apple στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους, high-end ανταγωνιστές του, όπως το Galaxy S4, το HTC One και το Xperia Z. Μάλιστα, η κυκλοφορία του iPhone 6 αναμένεται να συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2014, λογικά λίγο πριν ή λίγο μετά την καλοκαιρινή περίοδο.

    iphone63

    Ο White δεν είναι ο μόνος αναλυτής που προβλέπει μια μεγάλη οθόνη για το iPhone 6, πάντως. Παρόμοιες δημοσιεύσεις από έτερους συναδέλφους του που έχουν επαφές στην Κίνα με τους προμηθευτές και κατασκευαστές hardware, σημειώνουν πως η οθόνη της επερχόμενης συσκευής θα έχει διαγώνιο μεταξύ 4,7 και 5 ιντσών, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα μεγαλύτερη μεγέθη. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και δεδομένης της δυσαρέσκειας των χρηστών για τις οθόνες των iPhone 5S και 5C που παραμένουν στις –λίγες πλέον- 4 ίντσες, το πιθανότερο είναι οι αναλυτές να επιβεβαιωθούν και του χρόνου να δούμε ένα σαφώς μεγαλύτερο iPhone!

    Στην ίδια αναφορά του, ο White αναφέρεται και στο iWatch της Apple, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή «επέκταση» του iPhone, ίσως μια φορητή συσκευή με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να ελέγχει το σπίτι του (φωτισμό, θέρμανση και ψύξη, οικιακές συσκευές κ.λπ.). Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα δημιουργήσει μια νέα επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας και σίγουρα θα ξεκινήσει μια νέα μάχη μεταξύ της Apple και των εταιρειών που θα σπεύσουν να ακολουθήσουν με τα δικά τους wearable gadgets.

    iphone6

    Αν, λοιπόν, δεν εντυπωσιαστήκατε από τα νέα iPhones και θέλετε κάτι μεγαλύτερο, μπορείτε να κρατήσετε την παλιά σας συσκευή για ένα χρόνο ακόμη, μέχρι την έλευση του iPhone 6. Ή απλώς να πάρετε ένα Android phone, φυσικά.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles