21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το iPhone 6 Plus λυγίζει σε video

    Κι ενώ οι αναφορές χρηστών από το forum του MacRumors “άναψαν φωτιά” στο χθεσινό βράδυ σχετικά με iPhone 6 Plus που… λύγισαν στις τσέπες των κατόχων τους, κάποιος το προχωράει ακόμη περισσότερο.

    iphone-6-plus-bent-with-bare-hands

    Το video που θα βρείτε στο τέλος του θέματος δημιούργησε το Unbox Therapy και δείχνει κάποιον να επιχειρεί να λυγίσει το iPhone 6 Plus και να τα… καταφέρνει, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

    Κάποιοι σημειώνουν πως το γεγονός ότι η Apple χρησιμοποιεί στα νέα iPhone αλουμίνιο στο σασί των συσκευών σε μεγαλύτερη επιφάνεια απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη πρότασή της ίσως έχει παίξει το ρόλο του, ωστόσο, ακόμη κι αν αποκτήσετε το iPhone 6 Plus, σας συνιστούμε να “μη δοκιμάσετε στο σπίτι” κάποιο τέτοιο test αντοχής.

     Οι ίδιοι τύποι σημειώνουν πως υπέβαλλαν στα ίδια tests και το Samsung Galaxy Note 3, το οποίο αν και υπέστη κάποια παραμόρφωση αυτή ήταν μικρότερη μετά από δύο προσπάθειες. Η διαφορά στα υλικά ίσως παίζει το ρόλο της…

    Σε κάθε περίπτωση, για ακόμη μία φορά, ένα “σκάνδαλο” φαίνεται πως συνοδεύει την κυκλοφορία νέων iPhone και, αυτή τη φορά, η ονομασία του είναι #bendgate ή #bentgate (έτοιμa και το hashtags στο twitter).

    Βρε λέτε, τελικά, το iPhone 6 Plus να διαθέτει κυρτή οθόνη σαν το LG G Flex και να μας το φύλαγαν για έκπληξη.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles