15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν ένα iPhone 6 Plus με… Windows 98; (photos)

    Βαρεθήκατε το… iOS 8 στο νέο iPhone 6 σας. Υπάρχει ελπίδα και για εσάς που αναζητάτε περισσότερη πρωτοτυπία στη ζωή σας, αρκεί να μάθετε πως ένας Κινέζος “hacker” κατάφερε να εγκαταστήσει σε ένα iPhone 6 Plus τίποτα άλλο από τα… Windows 98 της Microsoft.

    Πώς το έκανε αυτό; Χρησιμοποιώντας έναν game emulator από το App Store. Συγκεκριμένα, όπως γράφει το tech forum bbs.feng.com, το hack επετεύχθη χρησιμοποιώντας τον emulator iDOS που έχει αναπτυχθεί για να παίζει κάποιος κλασικά DOS games σε συσκευές με iOS.

    iPhone-6-Plus-Windows-98-01

    Βλέπουμε μάλιστα, σε κάποιες σχετικά θαμπές φωτογραφίες, το μαύρο iPhone 6 Plus του χρήστη να τρέχει τα Windows 98 με την “οικεία” εικόνα του λειτουργικού.

    iPhone-6-Plus-Windows-98-02

    Το αποτέλεσμα είναι άκρως… πρωτότυπο, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, όταν π.χ. είχαμε δει ένα Android Wear smartwatch με τα Windows 95, παλαιότερα.

    iPhone-6-Plus-Windows-98-03

    Το καλύτερο; Το ότι ο χρήστης που εγκατέστησε τα Windows 98 στο iPhone 6 Plus του, δηλώνει τώρα ότι ετοιμάζει ένα stable installation των Windows XP για το smartphone του. Μάλιστα!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles