21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τριάδα νέων iPhone (6s, 6s Plus και 6c) ίσως δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου!

    Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να προετοιμάζει το επόμενο μεγάλο event της στις 9 Σεπτεμβρίου και να παρουσιάζει εκεί τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Φαίνεται όμως πως σε αυτή την εκδήλωση ίσως δούμε και ένα μικρότερο iPhone, το iPhone 6c, στα πρότυπα του iPhone 5c που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία ωστόσο δεν είχε την υποδοχή που αναμενόταν.

    iphone-6c-evan-blass

    Την άποψη κυκλοφορίας μίας τριάδας νέων smartphones υποστηρίζει τώρα με δημοσίευσή του στο twitter ο Evan Blass (@evleaks), κάτι που δίνει βαρύτητα στην πληροφορία.

    Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές αναφορές για μία νέα μικρότερη και πιο οικονομική συσκευή iPhone, ωστόσο έχει διαρρεύσει ένα μεταλλικό frame που ίσως ανήκει σ’ αυτήν (σε αντίθεση με το πλαστικό 5c), ενώ η μπαταρία του φαίνεται πως θα είναι αυξημένης χωρητικότητας (1.715mAh έναντι 1.500mAh). Επιπλέον, το chipset της συσκευής λέγεται πως θα είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία FinFET, είτε με την κατασκευαστική μέθοδο των 14nm της Samsung είτε των 16nm της TSMC.

    Η 9η Σεπτεμβρίου αναμένεται με αγωνία από τους fans του Cupertino μετά από όλα αυτά, καθώς τα νέα iPhone αναμένεται να είναι πιο ενδιαφέροντα και… περισσότερα από ποτέ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles