15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Λυγίζει ή δεν λυγίζει το iPhone 6s Plus; Ιδού η απορία (video)…

    Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι με το που θα εμφανιζόταν στην αγορά το iPhone 6s, ότι θα σκάγανε μύτη και τα πρώτα bend tests! Ο ντόρος άλλωστε που προκάλεσε το σκάνδαλο #bendgate πέρσι φανέρωσε τελικά ότι το iPhone 6 Plus μπορούσε να λυγίσει εάν κάποιος του ασκούσε υπερβολική πίεση. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που το τηλέφωνο λύγιζε ακόμη και μέσα σε… τσέπες. Αν και σύμφωνα με την Apple τα περιστατικά με τα λυγισμένα iPhone 6 ήταν λίγα, ωστόσο το πρόβλημα (έστω και σε ένα μικρό ποσοστό) αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά υπαρκτό.

    iPhone 6s Plus

    H Apple δεν θέλησε αυτή τη φορά να την πατήσει, για αυτό και στα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus επέλεξε ένα πιο ανθεκτικό υλικό (από αλουμίνιο 7000) για να πλαισιώσει τις νέες ναυαρχίδες της. Με αυτή την επιλογή της εννοείται ότι έδωσε τροφή στους τρελαμένους (και θαρραλέους) users, για αυτό ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα bend tests με το νέο iPhone! Σε ένα από αυτά, δύο τύποι από το FoneFox επιχειρούν να λυγίσουν το iPhone 6s Plus, ασκώντας όλη τους τη δύναμη. Όπως θα δείτε και στο video, πάρα την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους (μην ψάχνετε και λογική σε αυτό), η συσκευή λύγισε ελάχιστα, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα νέα iPhones είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Εντάξει, όπως γνωρίζετε ένα bend test (αυτού του τύπου) είναι λιγάκι… ανόητο, ωστόσο αν μη τι άλλο έχει πλάκα να παρακολουθείς τις απέλπιδες προσπάθειες των users…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles