17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H ColorWare χαρίζει ένα άρωμα «ρετρό» στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus!

    Το iPhone 6s και iPhone 6s Plus δεν διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από άποψη σχεδιασμού με τον προκάτοχο τους, για αυτό και αρκετοί users αισθάνθηκαν ότι το νέο iPhone τους ήταν λιγάκι… «βαρετό». H ColorWare όμως, μία εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα των πολυτελών προϊόντων και στο modding κονσολών, smartphones και gadgets ετοιμάζει ένα πιο πολυτελές redesign των νέων iPhones της Apple, τα οποία θα παραπέμπουν στη χρυσή δεκαετία των 80’s.

    ColorWare iPhone 6s Retro 2

    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που θα υποβληθούν στη διαδικασία του redesign είναι εμφανές ότι ο σχεδιασμός τους παραπέμπει στα κλασικά Macintosh computers. Με faux γρίλιες στα πλαϊνά, ολόλευκο χρώμα και φυσικά το χαρακτηριστικό «κλασικό» μήλο της Apple, το οποίο θυμίζει τα πρώτα χρόνια των Jobs και Wozniak, αν μη τι άλλο η πρόταση της ColorWare χαρίζει μία πινελιά διαφορετικότητας στο iPhone 6s. Τα iPhones που θα κατασκευάσει η ColorWare θα είναι μόλις 25 και μάλλον ο πολύ μικρός αριθμός που θα κατασκευαστεί επεξηγεί γιατί τα συγκεκριμένα redesigned iPhone 6s θα κοστίζουν από 1.599$ και θα φτάνουν έως τα 1.899$ (για τα μοντέλα με 128GB). Εντάξει το κόστος τους είναι απαγορευτικό, αλλά αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να τα θαυμάζουμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles