20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 7 και 7 Plus: Χρειάζονται αρκετή ώρα για την πλήρη φόρτιση των μπαταριών τους

    Δε θα μπορούσε κανείς να αρνηθεί το γεγονός ότι τα νέα iPhone της Apple έχουν βελτιωθεί σε κάθε τομέα σε σχέση με τους προκατόχους τους, ωστόσο υπάρχουν μερικοί τομείς οι οποίοι παραμένουν ίδιοι. Σύμφωνα με ορισμένες δοκιμές που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Anandtech, οι νέες συσκευές της εταιρείας χρειάζονται αρκετή ώρα για την πλήρη φόρτιση των μπαταριών τους.

    iphone-7-1

    Όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα, ακόμη και τα iPhone 6s και iPhone 6 Plus φορτίζουν γρηγορότερα, αλλά μόνο επειδή έχουν μικρότερες μπαταρίες. Εξάλλου, από τη στιγμή που η Apple συνοδεύει τις νέες συσκευές της με φορτιστές των 5W, είναι φυσικό επακόλουθο τα iPhone 7 και 7 Plus να χρειάζονται αρκετό διάστημα μέχρι να φορτιστούν πλήρως, κάτι όχι και τόσο καλό ιδίως αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι σύγχρονες ναυαρχίδες έρχονται με τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης.

    iphone-7-charge-time

    Η ιστοσελίδα καταλήγει ότι η Apple έπρεπε να εργαστεί προς την κατεύθυνση γρηγορότερης φόρτισης των μπαταριών. Να σημειωθεί ότι είναι εφικτή η φόρτιση με μεγαλύτερους φορτιστές τρίτων κατασκευαστών, αλλά συνίσταται η αγορά μόνο όσων από αυτούς έχουν πιστοποιηθεί για χρήση με αυτές τις συσκευές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles