24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 8: Θα είναι το πρώτο smartphone με 512GB αποθηκευτικό χώρο!

    Οι διαρροές για το επερχόμενο (ή τα επερχόμενα) iPhone πληθαίνουν, καθώς οι νέες προτάσεις της Apple, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο.

    iphone-8-leak-evan-blass
    iPhone-8 leak από τον Evan Blass

    Η τελευταία εξ’αυτών αφορά τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί αρκετά ώστε να μη προκαλεί… πονοκεφάλους στους κατόχους της συσκευής. Ωστόσο, το iPhone 8 ίσως γίνει η πρώτη συσκευή με μισό TB χώρου, δηλαδή 512GB!

    Και οι τρεις εκδόσεις της συσκευής θα έρχονται με 3GB RAM, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ θα είναι διαθέσιμες με 64/256/512 GB χώρου.

    iphone-8-64GB

    Παράλληλα διέρρευσε η φωτογραφία ενός memory chip της Sandisk που θα τοποθετείται στην 64GB έκδοση, όπως και στην 256GB. Στη 256άρα θα βρίσκονται επίσης και Toshiba chips, σε ορισμένες συσκευές, ενώ στην 512GB θα υπάρχουν chips της Samsung και της Hynix.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles