11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 9: Έρχεται με οθόνες OLED 5,28 και 6,46 ιντσών;

    Οι περισσότερες φήμες της περιόδου αναφέρονται στις επικείμενες κυκλοφορίες της Apple για το 2017, που πιθανώς θα είναι τα iPhone 7s και 7s Plus αλλά και το “επετειακό” iPhone 8. Η συγκεκριμένη όμως βλέπει ακόμη πιο μακριά: στην επόμενη χρονιά και το iPhone 9.

    iphone 9 rumors

    Δεν είναι λοιπόν τυπογραφικό λάθος ο τίτλος που είδατε, καθώς το 2018 η Apple σίγουρα θα προχωρήσει σ’ αυτό το μοντέλο της, με το iPhone 9, σύμφωνα με πληροφορίες, να προγραμματίζεται να διατεθεί σε δύο διαστάσεις: το μικρό στις 5,28 ίντσες και το μεγάλο στις 6,46 ίντσες.

    Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά θα έχουμε OLED οθόνες, με τον προμηθευτή των panels να μην είναι άλλος από τη Samsung. Η κορεατική εταιρεία αναμένεται να πουλήσει περί τα 180 εκατομμύρια panels στην Apple μάλιστα για το iPhone 9. Πάνω από τα διπλά λοιπόν από τα περίπου 80 εκατομμύρια που παράγει για το iPhone 8.

    Φυσικά, όλα αυτά προς το παρόν, αποτελούν μόνο ανεπιβεβαίωτη φήμη και θα πρέπει να δούμε και άλλες αναφορές για να την “επιβεβαιώσουμε” κατά κάποιο τρόπο, όμως έχει την ίντριγκά του να κοιτάμε μπροστά σ’ αυτά που οι εταιρείες σκέφτονται για το λίγο πιο μακρινό μέλλον των συσκευών τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles